Πλήρης ανανέωση για το Yamaha Tracer 9

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 11:00
Πλήρης ανανέωση για το Yamaha Tracer 9

Η Yamaha παρουσίασε το καινούριο της Tracer το οποίο είναι πραγματικά ανανεωμένο σε όλους τους τομείς.

Πρόκειται για πολύ επιτυχημένο sport touring μοντέλο της φίρμας, το οποίο έχει δεχτεί αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Το καινούριο πλαίσιο δίνει πιο σπορ αίσθηση στο Tracer, με αυξημένη σταθερότητα.

Με 890 κ.εκ. και 119 ίππους

Ο τρικύλινδρος κινητήρας έχει μεγαλώσει στα 890 κ.εκ. με αύξηση της απόδοσης κατά 4 άλογα και πλέον Το νέο Tracer έχει γίνει πιο δυνατό και εφοδιάζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας...αποδίδει 119 ίππους. Το σημαντικότερο όμως είναι η αύξηση της ροπής και κυρίως η μέγιστη απόδοσή της κατά 1.500 σ.α.λ. (πλέον είναι στις 7.000 σ.α.λ.) νωρίτερα κάνοντας τον κινητήρα ακόμα πιο ροπάτο στις μεσαίες στροφές. Ενδιαφέρον έχει και η τοποθέτησή του στο καινούριο πλαίσιο, καθώς είναι πλέον πιο όρθια τοποθετημένος προσφέροντας καλύτερη ισορροπία αλλά και εργονομία στη μοτοσικλέτα.

Το πλαίσιο είναι εντελώς καινούριο, το ίδιο και το ψαλίδι, ενώ έχουν προστεθεί ένα σωρό ηλεκτρονικά βοηθήματα τα οποία προέρχονται από τα ακριβότερα μοντέλα της Yamaha. Φυσικά είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα βοηθήματα, όπως traction control, wheelie control και ABS δύο ρυθμίσεων – υπάρχουν χαρτογραφήσεις στον κινητήρα και cruise control για άνετα ταξίδια.

Βαλίτσες, ηλεκτρονικές αναρτήσεις της KYB και ιδιαίτερο χρωματισμό διαθέτει το GT.

Παίρνει και 3 βαλίτσες

Η αυτονομία έχει αυξηθεί στα 350 χλμ., ενώ υπάρχουν βάσεις για 3 βαλίτσες. Παράλληλα υπάρχει και η έκδοση GT η οποία διαθέτει ηλεκτρονικές αναρτήσεις της KYB, quick shifter, θερμαινόμενα grip και φυσικά σκληρές βαλίτσες για ατελείωτο φόρτωμα.

Το Tracer 9 είναι πολύ σημαντικό μοντέλο της ελληνικής αγοράς και σίγουρα με τέτοια αναβάθμιση αναμένεται να μπει ψηλά στη λίστα των αγοραστών.

 

Πολλά τα ηλεκτρονικά καλούδια για το Tracer 9 στον βασικό εξοπλισμό.

 

To Tracer 9 GT διαθέτει και quick shifter για ανέβασμα και κατέβασμα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, 11:24