Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα πράγματα φαίνεται ότι είναι αρκετά σοβαρά με την υγεία του Marc Marquez έπειτα από το ατύχημα που Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί ξανά στον Marquez το 2011.είχε σε προπόνηση enduro πριν από δέκα ημέρες. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda έχασε τον αγώνα της Πορτογαλίας το προηγούμενο αγωνιστικό τριήμερο του MotoGP καθώς οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί λόγω της διάσεισης που είχε υποστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την ξεκούραση και την αποθεραπεία η κατάσταση του Marquez δεν βελτιώθηκε με αποτέλεσμα να επισκεφτεί ξανά τους γιατρούς στη Βαρκελώνη. Το πρόβλημα είναι στην όραση του Ισπανού ο οποίος ανιχνεύθηκε με διπλωπία. Πρόκειται για μια κατάσταση της όρασης που βλέπεις είδωλα στα πράγματα που κοιτάζεις – πιο απλά, τα βλέπεις όλα διπλά!

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα, αλλά ο Ισπανός δήλωσε ότι δε χάνει την αισιοδοξία του.

Το ίδιο πρόβλημα με το 2011 όταν είχε σοβαρή πτώση στη Sepang

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Marquez αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του. Το 2011 είχε ξανά Το 2011 φοβήθηκε για την ίδια του καριέρα. Τώρα; Ας ελπίσουμε ότι θα το ξεπεράσει σύντομα!αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, ενώ και το 2019 ταλαιπωρήθηκε με το ίδιο θέμα στην όρασή του.

Ο Marquez εκτός από τον αγώνα της Βαλένθια, θα πρέπει να μείνει εκτός και από τις δοκιμές της Jerez για το 2022. Το διήμερο τεστ πραγματοποιείται στις 18 και 19 Νοεμβρίου και θεωρείται πάρα πολύ σημαντικό για τις ομάδες και τους αναβάτες. Σε αυτές τις δοκιμές τα εργοστάσια φέρνουν τα πρωτότυπα της επόμενης σεζόν και με τη βοήθεια των αναβατών παίρνουν τις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία που θα ακολουθήσουν σε πλαίσιο, κινητήρα και ηλεκτρονικά για την επόμενη χρονιά.

Ο Marquez κατέχει και το ρεκόρ της πτώσης με την μεγαλύτερη ταχύτητα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάνει τον αγώνα της Πορτογαλίας ο Marc Marquez

Όταν ο Marc Marquez συνάντησε τον σταρ της Barcelona Ansu Fati

Ο Marc Marquez γίνεται δάσκαλος οδήγησης!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης