Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Φαντάσου το σενάριο να έχεις παραγγείλει την αγαπημένη σου μοτοσικλέτα και λόγω των προβλημάτων τηςH υπηρεσία προσφέρει 100 χιλιόμετρα δωρεάν! παγκόσμιας αγοράς να έχει καθυστερήσει να φτάσει στα χέρια σου. Επιπλέον, η παρέα σου να έχει προγραμματίσει ένα όμορφο ταξίδι και εσύ να μην έχεις δίκυκλο να ακολουθήσεις. Η BMW Motorrad Hellas έρχεται να σου λύσει κάθε πρόβλημα προσφέροντας πλέον στην Ελλάδα την υπηρεσία Rent a Ride.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπηρεσία Rent a Ride είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ενοικίασης μοτοσικλετών με περισσότερους από 200 αντιπροσώπους σε 18 αγορές σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία τρία χρόνια η υπηρεσία λειτουργεί εκτός από την Ευρώπη και σε χώρες όπως η Αμερική και η Ταϊλάνδη, ενώ το επόμενο διάστημα θα ενεργοποιηθεί και σε άλλες περιοχές του πλανήτη.

Μοντέλα όπως το R1250RT υπάρχουν στη λίστα των μοντέλων ενοικίασης της BMW.

Η BMW Motorrad προσφέρει την πλούσια γκάμα μοντέλων της μέσα από την υπηρεσία Rent a Ride και ο Θέλεις βόλτα με BMW; Μπες στο Rent a Ride!ενδιαφερόμενος με απλά βήματα μπορεί να έχει στα χέρια του ένα από τα premium μοντέλα της γερμανικής μάρκας. Είτε μέσα από τον υπολογιστή σου, είτε μέσα από το smartphone μπορείς να κάνεις την κράτηση του αγαπημένου σου μοντέλου BMW και παράλληλα να επιλέξεις και τα αντίστοιχα αξεσουάρ που θέλεις να το συνοδεύουν. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα μπορείς να παραλάβεις τη μοτοσικλέτα σου από τον Επίσημο Έμπορο BMW Motorrad που έχεις επιλέξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ώρα η υπηρεσία Rent a Ride είναι διαθέσιμη σε δύο αντιπροσώπους της BMW Motorrad Hellas, στην BMW Motorrad Βαγιανέλης και BMW Motorrad Παπανικολάου. Στόχος της εταιρείας είναι η υπηρεσία να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Το κορυφαίο μοντέλο της BMW παραμένει το R1250GS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η BMW ετοιμάζεται να αναβιώσει το R1200C

Αγγίξαμε το νέο BMW CE 04

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης