του Νίκου Βιτσιλάκη
Φωτογραφίες coroflot.com

Το SV 650 δεν είναι κάτι καινούργιο για τη Suzuki, έχοντας ήδη κλείσει 20 χρόνια στους δρόμους. Καινούργιες όμως είναι οι δημιουργίες ενός ιταλού σχεδιαστή, οι οποίες βασίζονται σε αυτό και δημιουργούν ορέξεις..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βαδίζοντας ήδη στην τρίτη του γενιά (παρουσιάστηκε το 1999), το SV 650 (δείτε εδώ) αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες μοτοσυκλέτες δρόμου της Suzuki, με μεγάλο του ατού τη χρήση ενός άθραυστου υγρόψυκτου τετραβάλβιδου V-2 κινητήρα με 2 ΕΕΚ, τον ίδιο που συναντάμε και στο best seller V-Strom 650. Αυτά τα 20 χρόνια, η Suzuki πρόσθεσε στη γκάμα μια ακόμα εκδοχή του μοντέλου, το  café racer “X” (δείτε εδώ), αλλά οι πιστοί οπαδοί της φίρμας δεν αρκούνται σε αυτό και ζητούν περισσότερες εκδοχές του, όπως για παράδειγμα ένα scrambler ή/και ένα supersport.

Και εδώ ακριβώς έρχεται η πένα του Ιταλού αρχισχεδιαστή Oberdan Bezzi, ο οποίος μάλιστα δείχνει αχαλίνωτος με όλα αυτά που έχει δημιουργήσει, έστω και ψηφιακά. Η φαντασία του δεν έχει όρια και καλύπτει ότι μπορεί να περάσει από τη σκέψη μας, ρίχνοντας το μπαλάκι στη φίρμα του Χαμαμάτσου να κάνει το βήμα και να υλοποιήσει κάποιο/κάποια από αυτά. Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και εσείς τις σχεδιαστικές προτάσεις του σινιόρε Bezzi, εμείς αυτό που ευχόμαστε είναι να συγκινήσουν το τμήμα R&D της Suzuki και στο εγγύς μέλλον να τις δούμε να γίνονται πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μενού περιλαμβάνει τα πάντα, από καθαρόαιμο Cross Country και retro look Katana μέχρι Scrambler και ..Hayabusa. Με τον τρόπο αυτό, το μόνο σίγουρο είναι πως η Suzuki θα δώσει σίγουρες λύσεις σε ένα ευρύτατο κοινό, προσφέροντας ποιοτικές μοτοσυκλέτες που δεν θα κοστίζουν μια περιουσία.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το δαιμόνιο Ιταλό σχεδιαστή Oberdan Bezzi μποορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης