Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

H Honda δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει στο Athens Motoshow του 2022, τη μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσικλέτας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας και να ανέβουν στη σέλα του εντυπωσιακού τουριστικού μοντέλου NT1100 και του σκληροτράχηλου scooter ADV 350. Η Honda διαθέτει έναν τεράστιο στόλο μοτοσικλετών ο οποίος αποτελείται από scooter, cubs, adventure, street, off-road, touring, 125 κ.εκ. και supersport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα της Honda ο Όμιλος Σαρακάκη θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη ο οποίος κλείνει φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυση του. Η σχέση με την Honda ξεκινάει το 1959, όταν ο Ιωάννης Δ. Σαρακάκης γνωρίστηκε με τη Honda Motor κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής παρουσίας της Honda στην Ευρώπη στον αγώνα Isle of Man T.T. Εκεί αποφασίζει να γίνει ο πρώτος Εισαγωγέας – Διανομέας της Honda στην Ελλάδα κάτι το οποίο επισημοποιείται το 1963 με την υπογραφή της αντίστοιχης συμφωνίας με τη Honda.

Ο Soichiro Honda με τους ανθρώπους του Ομίλου Σακαράκη το 1963.

Ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι στο περίπτερο της Honda Moto Sarakakis θα είναι η νέα διαφημιστική καμπάνια η οποία εστιάζει διάσημους Πρεσβευτές Αγωνιζόμενους της Honda Moto παγκοσμίως, την πολύτιμη κληρονομιά της μάρκας, τη νοοτροπία και το πάθος του αναβάτη-οδηγού και βεβαίως στη δύναμη των ονείρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έναν χώρο 5 στρεμμάτων, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, οι φίλοι των δύο τροχών από την Πέμπτη 7 Απριλίου και μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου θα απολαύσουν όλα τα νέα μοντέλα της Honda και όχι μόνο. Οι ώρες λειτουργίας για τις καθημερινές 15:00 – 21:00 και για το Σάββατο και την Κυριακή 10:00 – 21:00. Για την είσοδο στο Athens MotoShow, το ημερήσιο εισιτήριο είναι €6 ενώ προσφέρεται δωρεάν είσοδος σε ΑΜΕΑ και παιδιά κάτω των 15 ετών. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται είτε από το εκδοτήριο στην είσοδο της εκδήλωσης ή εναλλακτικά μέσω www.viva.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βραβεία σχεδιασμού για τα Honda NT1100 και ADV350

Νέες τιμές στα enduro και supermoto μοντέλα της Honda

Ποιο μυστικό κρύβει η οθόνη του νέου Honda NT1100

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης