Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε λίγες ημέρες η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Volvo θα ανακοινώσει σημαντικές αλλαγές που Η… τράπουλα έχει ανακατευτεί και σε λίγες ημέρες θα μάθουμε τις αλλαγές που θα γίνουνάλλωστε αναμένει εδώ και καιρό η… πιάτσα του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, ο «καπετάνιος» της Volvo Car Hellas, Νίκος Γιαννουσάς, έχει πάρει τις αποφάσεις του, έχει ανακατέψει την… τράπουλα και αναμένουμε να ανακοινώσει σύντομα το νέο σχήμα της εισαγωγικής εταιρείας.

Ο πρόεδρος της Volvo στην Ελλάδα βρίσκεται στο τιμόνι της Volvo Car Hellas από τον Σεπτέμβριο του 2018 και σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Παίρνουμε συνεχώς ρίσκο. Και στην επιχειρηματικότητα, αν δεν πάρεις ρίσκο, δεν μπορείς να πετύχεις τίποτε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Volvo Car Hellas Νίκος Γιαννουσάς κάνει πράξη το πλάνο που σχεδίαζε, το οποίο περιλαμβάνει, αλλαγές, αναβαθμίσεις και κορυφαία εξυπηρέτηση στους πελάτες

Κορυφαία εξυπηρέτηση

Όπως φαίνεται τα λόγια γίνονται πράξεις και αυτό θα το πετύχει με την δημιουργία μίας δυνατής ομάδας που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής, προσφέροντας κορυφαία ποιότητας εξυπηρέτησης αλλά και δυνατό after sales.

Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης