Με αναβαθμισμένη γκάμα και προηγμένους κινητήρες είναι πλέον διαθέσιμα τα μοντέλα της Volvo, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ανεβάσει πολύ ψηλά τον τεχνολογικό πήχη.

Βλέποντας τι έρχεται και τι είναι αυτό που ζητεί ο πελάτης, όχι απλώς δεν μένει με σταυρωμένα χέρια, αλλά συνεχίζει να εξελίσσει και να εξελίσσεται στη δυναμική κατηγορία των SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Volvo XC60 είναι ένα επιβλητικό SUV που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο

Έρχεται τέλη Αυγούστου

Οι εκδόσεις με υβριδική τεχνολογία είναι διαθέσιμες προς παραγγελία…Αυτήν τη φορά, σειρά έχει το πολυτελές XC60, ένα μεσαίο όχημα ελευθέρου χρόνου το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα και εντός του καλοκαιριού θα πωλείται και με σύστημα υβριδικής τεχνολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σουηδικό μοντέλο, το οποίο αποτελεί την επιτομή της σκανδιναβικής σχεδίασης και δημιουργικότητας, φέρει πληθώρα καινοτόμων τεχνολογιών και ένα σασί που συνδυάζει άριστα την άνεση και το κράτημα.

Υψηλή πολυτέλεια στην καμπίνα των επιβατών που συνδυάζεται με κορυφαίες τεχνολογίες...

Πολλά οφέλη

Πλέον το Volvo XC60 είναι διαθέσιμο και με ήπια υβριδική τεχνολογία (Mild-Hybrid), με την οποία Χαμηλότερη κατανάλωση, μεγαλύτερη ιπποδύναμη αλλά ίδια τιμή…επιτυγχάνεται μείωση των εκπομπών ρύπων, ταυτόχρονη οικονομία καυσίμου αλλά και καλύτερες επιδόσεις. Οι προτάσεις με αυτήν την τεχνολογία και στις εκδόσεις με κινητήρες diesel έχουν ως εξής:

Η Β4 με τον κινητήρα 2.0 λίτρων αποδίδει 197 ίππους και παράγει 420Nm ροπής.

Στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 8,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 205 χλμ./ώρα. Με υβριδικό σύστημα (Mild-Hybrid) εφοδιάζεται και η Β5, η οποία αφορά σε έκδοση με κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 235 ίππους και παράγει 480Nm ροπής (0-100 σε 7,1 δευτερόλεπτα και τελική 220 χλμ./ώρα).

Το XC60 έχει τον δικό του χαρακτήρα...

 

Οι τιμές

Να σημειώσουμε πως παρά την προσθήκη της ήπιας υβριδικής τεχνολογίας οι τιμές δεν έχουν αλλάξει στις εκδόσεις diesel, οι οποίες είναι διαθέσιμες με 55.848 και 58.712 ευρώ αντίστοιχα.

Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τέλη Αυγούστου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το XC60 πατήστε ΕΔΩ

 

Για να δείτε όλη την γκάμα των εκδόσεων του XC60 πατήστε ΕΔΩ

 

Για να δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο του Volvo XC60 πατήστε ΕΔΩ

 

Η κεντρική οθόνη θυμίζει... tablet

 

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε ένα πολυτελές μοντέλο...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης