Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αμερικάνικη μάρκα Dodge μπορεί να έχει σταματήσει να διαθέτει τα μοντέλα της στην Ευρώπη, κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν συνεχίζει να εξιτάρει τους απανταχού φίλους του αυτοκινήτου, είτε λατρεύουν τα σπορ είτε τα… επαγγελματικά οχήματα.

Το RAM TRX είναι ένα σκληροτράχηλο Pick up και μπορεί να το αποδείξει σε κάθε είδους έδαφος και συνθήκες...

Κινητήρας V8 με 702 ίππους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το RAM είναι το pick up όχημα της μάρκας που πλέον είναι διαθέσιμο στην αγοράς της Αμερικής σε μία πολύ Το 0-100χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 4,7 δευτ.σκληροπυρηνική έκδοση με την κωδική ονομασία TRX. Όπως θα δείτε και στο σχετικό video τόσο από την όψη όσο και από τις δυνατότητες εκτός δρόμου δείχνει τι κάνει και πού… απευθύνεται.

Το ρεζουμέ στο θηριώδες όχημα βρίσκεται κάτω από το εμπρός καπό καθώς έχει τοποθετηθεί ένα μηχανικό σύνολο V8 χωρητικότητας 6.2 λίτρων που αποδίδει 702 ίππους. Αν και αναφερόμαστε σε όχημα pick up οι επιδόσεις εντυπωσιάζουν με το 0-100 να επιτυγχάνεται σε 4,7 δευτερόλεπτα.

Το πολυτελές εσωτερικό από το οποίο δεν λείπει τίποτα!

Με αναρτήσεις Bilstein

Μάλιστα για το συγκεκριμένο όχημα η Bilstein έχει κατασκευάσει και ειδικά αμορτισέρ για να αποδίδουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό και να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες.

Να σημειώσουμε πως ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ακόμα και το στυλ οδήγησης αλλά και το τερέν με σκοπό τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση αλλά και ευχαρίστηση.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το RAM TRX πατώντας ΕΔΩ

 

Πάρτε μία γεύση από το RAM TRX και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει!

 

 

———————————————————————————————————-

 

 

Θωρηκτό...

 

Έτοιμο σε κάθε πρόκληση...

 

Το σίγουρο είναι πίσω από το τιμόνι του RAM TRX θα ελισαι μόνιμα με το χαμόγελο στα χείλη

 

Η απόσταση από το έδαφος επιτρέπει στον οδηγό να κινείται σε πολύ δύσβατα μέρη και με υψηλές ταχύτητες...

 

Η πίσω όψη...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης