Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί στη φωτογραφία να φαίνεται μία άμορφη μάζα, όμως μέσα από αυτήν, βγήκαν ζωντανοί δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Πιο συγκεκριμένα οι δύο γονείς μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο, ενώ τα παιδιά (4 και 9 ετών), είχαν μόνο μερικούς μώλωπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αναφορές, η συντριβή σημειώθηκε στις 10:50 π.μ. τοπική ώρα τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023. Το Tesla φαίνεται να έχει βγει από το δρόμο στον αυτοκινητόδρομο 1 νότια της σήραγγας Tom Lantos. Οι αρχές από την πρώτη στιγμή έχουν καταστήσει σαφές ότι οι τεχνολογίες αυτοματοποιημένης οδήγησης του Tesla, δεν κατηγορούνται για το περιστατικό. Αντίθετα, φαίνεται ότι ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρχές υπέθεσαν τα χειρότερα μόλις έφτασαν στο σημείο και είδαν την κατάσταση του αυτοκινήτου, αλλά σύντομα συνειδητοποίησαν ότι στην πραγματικότητα υπήρχαν επιζώντες, κάτι που οδήγησε σε μια γρήγορη προσπάθεια διάσωσης. Χρειάστηκαν πολλά ελικόπτερα και σχολαστικός σχεδιασμός για να προστατεύονται οι διασώστες από τυχόν ατυχήματα, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας που τηλεφώνησε στο 911, είδε το Tesla να κινείται εξαιρετικά γρήγορα προς μια έξοδο, μέχρι που εξαφανίστηκε στον γκρεμό.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης