Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η Alfa Romeo προσφέρει το μικρομεσαίο hatchback μοντέλο στην πιο χαμηλή τιμή και με ένα πακέτο προνομίων που κάνει την απόκτησή του πιο προσιτή από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η Giulietta διατίθεται με έκπτωση που φθάνει τα 3.800 ευρώ. Μέσω του προνομιακού προγράμματος χρηματοδότησης, ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τώρα το μοντέλο και να ξεκινήσει την αποπληρωμή των δόσεων το 2021.

Όλες οι εκδόσεις της Giulietta καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών και αντίστοιχης διάρκειας οδική βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πακέτο συνδυάζεται με το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού «Super», το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων:

-Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών
-Προβολείς ομίχλης
-Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
-Εμπρός υποβραχιόνιο με θήκη
-ESP με Brake-Assist και Hill Assist
-Cruise control με Speed Limiter
-Αισθητήρες παρκαρίσματος

Παράλληλα με τα παραπάνω στοιχεία άνεσης και ασφάλειας,  εφοδιάζεται με το σύστημα παραμετροποίησης Alfa D.N.A., ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2, σύστημα διεύθυνσης Active Dual Pinion και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.

Τα διαθέσιμα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4ΤΒ 120hp (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων) ή τον diesel 1.6JTD 120hp (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβωτίου διπλού συμπλέκτη TCT 6 σχέσεων), με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 15.990 ευρώ για τη βενζινοκίνητη έκδοση και στα 17.990 ή 18.990 ευρώ για την πετρελαιοκίνητη με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο αντίστοιχα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης