Αγοράζεις τώρα την Giulietta και πληρώνεις το 2021

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 12:03
Αγοράζεις τώρα την Giulietta και πληρώνεις το 2021

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η Alfa Romeo προσφέρει το μικρομεσαίο hatchback μοντέλο στην πιο χαμηλή τιμή και με ένα πακέτο προνομίων που κάνει την απόκτησή του πιο προσιτή από ποτέ.

Συγκεκριμένα, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η Giulietta διατίθεται με έκπτωση που φθάνει τα 3.800 ευρώ. Μέσω του προνομιακού προγράμματος χρηματοδότησης, ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τώρα το μοντέλο και να ξεκινήσει την αποπληρωμή των δόσεων το 2021.

Όλες οι εκδόσεις της Giulietta καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών και αντίστοιχης διάρκειας οδική βοήθεια.

Το πακέτο συνδυάζεται με το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού «Super», το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων:

-Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών
-Προβολείς ομίχλης
-Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
-Εμπρός υποβραχιόνιο με θήκη
-ESP με Brake-Assist και Hill Assist
-Cruise control με Speed Limiter
-Αισθητήρες παρκαρίσματος

Παράλληλα με τα παραπάνω στοιχεία άνεσης και ασφάλειας,  εφοδιάζεται με το σύστημα παραμετροποίησης Alfa D.N.A., ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2, σύστημα διεύθυνσης Active Dual Pinion και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.

Τα διαθέσιμα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4ΤΒ 120hp (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων) ή τον diesel 1.6JTD 120hp (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβωτίου διπλού συμπλέκτη TCT 6 σχέσεων), με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 15.990 ευρώ για τη βενζινοκίνητη έκδοση και στα 17.990 ή 18.990 ευρώ για την πετρελαιοκίνητη με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο αντίστοιχα.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 12:03