Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένα περιπολικό στον αυτοκινητόδρομο πάντα προσφέρει μία ηρεμία, καθώς πολλοί «εξυπνάκηδες» που θα έκαναν σφήνες ή χρήση της Λ.Ε.Α. το ξανασκέφτονται και άλλοι τόσοι μειώνουν ταχύτητα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τί γίνεται όμως όταν το περιπολικό γίνεται ο επικίνδυνος ταραξίας;
Τα περίεργα αυτά πλάνα, μας έρχονται από την Αμερική και πιο συγκεκριμένα από κεντρικό αυτοκινητόδρομο του Κουίνς. Στο βίντεο, το περιπολικό πλησιάζει ένα σκουτερ με ταχύτητα αυτοκινητόδρομου και στη συνέχεια κάνει ελιγμούς με στόχο να εμποδίσει την πορεία του αναβάτη στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Ο αστυνομικός πίσω από το τιμόνι χρησιμοποιεί τακτικές φρεναρίσματος και εκτροπής σε μια προφανή προσπάθεια να εμποδίσει την κίνηση του αναβάτη προς πάσα κατεύθυνση.

Παρά την επικίνδυνη κατάσταση, ο μοτοσικλετιστής κάνει ελιγμούς, αλλάζοντας λωρίδες σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύγκρουση. Τελικά, την τελευταία δυνατή στιγμή, καταφέρνει να πάρει μια έξοδο, αποφεύγοντας με επιτυχία τη δοκιμασία που του επέβαλε η αστυνομία, χωρίς να υποστεί κανέναν τραυματισμό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Φυσικά δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να έχει προηγηθεί, όμως εάν ο αναβάτης είχε παρανομήσει και το περιπολικό ήθελε να επέμβει, όφειλε να ανάψει τους φάρους και τη σειρήνα και να τον ειδοποιήσει ώστε να γίνουν όλα με ασφάλεια και σίγουρα όχι με αυτό τον τρόπο.
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης