Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Δύο Ferrari ενεπλάκησαν σε σοβαρό ατύχημα στην Ιταλία, στις 4 Μαρτίου 2023. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων έχασαν τον έλεγχο και προσέκρουσαν σε τσιμεντένιο φράκτη σπιτιού, με αποτέλεσμα ένα από τα αυτοκίνητα να πάρει φωτιά. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και δημοσιεύτηκε από το SupercarsNews. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το ατύχημα προκλήθηκε από υπερβολική ταχύτητα, κάτι που μπορείτε να δείτε και στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε την κόκκινη Ferrari να βγαίνει πρώτη από το δρόμο σε μια στροφή, ακολουθούμενη από τη μπλε, η οποία πέταξε στον αέρα πριν συγκρουστεί με τον φράκτη του σπιτιού και τυλιχτεί στις φλογές. Κομμάτια και των δύο αυτοκινήτων φάνηκαν να πετούν για πολλά μέτρα καθώς εξελίχθηκε η σύγκρουση, ενώ ο οδηγός της πρώτης Ferrari εθεάθη μετά από λίγο να βγαίνει από το όχημα.

Σύμφωνα με το ξένο ρεπορτάζ, αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ενώ στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τους δύο οδηγούς στο νοσοκομείο, όπου αποδείχθηκε ότι δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Οι δύο οδηγοί ήταν ένας Βέλγος και ένας Ολλανδός – και οι δύο ήταν σε διακοπές με φίλους που κατοικούσαν στην περιοχή Marche. Για το ποιος οδηγούσε ποιο αυτοκίνητο, αυτό μένει να το δούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το περιστατικό είναι μια υπενθύμιση της σημασίας της υπεύθυνης οδήγησης και των πιθανών συνεπειών της υπερβολικής ταχύτητας. Πάντα να εκτονώνετε την ανάγκη σας για ταχύτητα σε πίστες αγώνων, όχι σε δημόσιους δρόμους.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης