Το εργοστάσιο του Dingolfing στη Γερμανία υποδέχθηκε το εντυπωσιακό premium coupe, με τη γραμμή παραγωγής να ανεβάζει ρυθμούς, καθώς μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις πρώτες παραδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εντυπωσιακή 8 Coupe κατασκευάζεται στις ίδιες εγκαταστάσεις με τα μοντέλα 5 Series και 7 Series. Βέβαια, λόγω της χρήσης αλουμίνιου, μαγνησίου και CFRP στο αμάξωμα, για την παραγωγή του νεότερου και πιο αξιοθαύμαστου μέλους της βαυαρικής φίρμας, υιοθετούνται πρωτοποριακές διαδικασίες.   

Οι πρώτες μονάδες του αυτοκινήτου είναι ήδη έτοιμες, με τη BMW να δίνει στη δημοσιότητα ορισμένες εικόνες από το εργοστάσιο. Οι τυχεροί πελάτες θα παραλάβουν το καινούργιο τους όχημα τον Νοέμβριο, οπότε και έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι, οι τιμές στη Γερμανία ξεκινούν από 100.000 ευρώ για την έκδοση 840d xDrive με τον 3.0 TwinPower Turbo κινητήρα diesel των 320 ίππων και από 125.700€ για τη βενζινοκίνητη M850i xDrive με τον V8 4,4 twin-turbo απόδοσης 530 ίππων.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να προσθέσει το πακέτο M Sport Package έναντι του ποσού των 5.550€ και το πακέτο M Technic Sport για 4.100€. Η ανθρακονημάτινη οροφή είναι στα έξτρα και κοστίζει 3.000€, ενώ το πακέτο Carbon τιμάται στα 4.100€.

Διαβάστε επίσης: BMW 8 Series Coupe: Το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης