Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, με τη συμμετοχή πάνω από 100 νεαρών που ολοκλήρωσαν τις σπουδές του, ανακοίνωσε η διάσημη βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επενδύει στους νέους και ταλαντούχουςΗ Bentley επενδύει στα νέα ταλέντα και θα προσφέρει σε όσους επιθυμούν τη δυνατότητα εκπαίδευσης στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Crewe του Ηνωμένου Βασιλείου. Συγκεκριμένα, θα υποδεχθεί μέσα στο έτος 112 νεαρούς που θέλουν να εργαστούν σε μια από τις σπουδαιότερες μάρκες αυτοκινήτου του κόσμου. 

Αυτοί που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα θα ενταχθούν στην εταιρεία, στους τομείς του Μάρκετινγκ, της Επικοινωνίας, της Διαχείρισης Έργων, Ανθρωπίνου Δυναμικού και της Μηχανικής.

Οι περισσότερες προσλήψεις αφορούν την ψηφιακή τεχνολογία, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 1/3 του συνολικού αριθμού των εκπαιδευόμενων. Η Bentley θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της σε υποψηφίους με την απαιτούμενη δεξιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε και ο Astrid Fontaine, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, η Bentley θα προσλάβει φέτος περισσότερους νέους από ποτέ. Στον ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κινητικότητας και των υπηρεσιών, οι ψηφιακές λύσεις είναι ζωτικής σημασίας και οι νεότεροι σε ηλικία, οι κατάλληλοι για να τις υλοποιήσουν.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ανοίξει στο www.bentleycareers.com.    

 

Το κορυφαίο touring του κόσμου

Ξεπούλησε η Bentley εν μέσω πανδημίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης