Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τα αυτοκίνητά της θεωρούνται εκ των κορυφαίων στον κόσμο. Ειδικά η Flying Spur είναι ένα κομψοτέχνημα των τεσσάρων τροχών, το καλύτερο premium sedan που κυκλοφορεί στους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή όμως, ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν μια Bentley, η βρετανική φίρμα προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης και άλλων προϊόντων.

Σε περίπτωση που θέλατε να κάνετε ένα σπέσιαλ δώρο στο παιδί σας ή στο βαφτιστήρι σας, η φημισμένη εταιρεία από το Crewe σας έχει τη λύση. Ένα τρίκυκλο ποδήλατο, το οποίο διατίθεται στα ίδια χρώματα με τα αυτοκίνητα και διακρίνεται για την κομψότητα και τη λειτουργικότητα.

Κοστίζει 460 ευρώΤο ποδήλατο είναι κατάλληλο για παιδιά 12 μηνών και άνω. Διαθέτει προσαρμοζόμενο κάθισμα, υποπόδια που ρυθμίζονται ανάλογα με το ύψος του παιδιού και αφαιρούνται, τέντα προστασίας, πλάτη στήριξης, ρυθμιζόμενη λαβή για τον γονιό, προστατευτική μπάρα, ζώνη ασφαλείας 5 σημείων, λασπωτήρες, υψηλής ποιότητας τροχούς, αντιολισθητικά πεντάλ, πίσω φρένο και αποθηκευτικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Bentley Trike είναι διαθέσιμο μέσω του «The Bentley Collection» και των επίσημων αντιπροσώπων της Bentley. Όσο για το κόστος, ανέρχεται στις 395 λίρες, δηλαδή γύρω στα 460 ευρώ.

Φέρει τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα

Προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

 

Tα πίσω καθίσματα της Bentley Flying Spur είναι ονειρικά

Το κορυφαίο touring του κόσμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης