Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Η Everrati Automotive Limited (Everrati), η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στον επαναπροσδιορισμό και την επιβίωση θρυλικών μοντέλων, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία μεταξύ με την Hobson Industries Limited, παρέχοντας την κορυφαία τεχνογνωσία στην παραγωγή των ηλεκτροκίνητων οχημάτων Land Rover.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H διεθνούς φήμης εταιρεία που ιδρύθηκε το 1987 από τον Peter Hobson, ο οποίος υπηρέτησε ως Μηχανικός Ναυτικών Όπλων του Βασιλικού Ναυτικού, προσφέρει την υποστήριξη για μοντέλα Land Rover, που περιλαμβάνει τα πάντα, από προμήθεια ανταλλακτικών έως και την πλήρη κατασκευή οχημάτων.

Ως μέρος της νέας συνεργασίας, η Hobson Industries θα επωφεληθεί από τους υπερσύγχρονους ηλεκτρικούς κινητήρες της Everrati, που έχουν ήδη αποδείξει την ικανότητα τους στη γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της. Τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα που αναπτύχθηκαν με τη συνεργασία της Hobson Industries θα χρησιμοποιηθούν για έργα ασφάλειας και άμυνας.

Η γκάμα προϊόντων της περιλαμβάνει το επαναπροσδιορισμένο και εξηλεκτρισμένο Land Rover Series IIA, το οποίο έχει αναπτυχθεί στο τεχνικό κέντρο της εταιρείας στο Upper Heyford, Oxfordshire, και ενσωματώνει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μετάδοσης κίνησης EV.  Η μπαταρία των 60 kWh του off-roader έχει ισχύ 150 ίππων και ροπή 300 Nm και αναζωογονεί τον αρχικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Everrati, Justin Lunny, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη νέα συνεργασία με την Hobson Industries, έναν παγκοσμίου φήμης ειδικό σε κάθε πτυχή της δια βίου διαχείρισης των κλασικών Land Rovers. Ένα από τα πιο πανταχού παρόντα οχήματα σε ενεργό υπηρεσία στους τομείς της ασφάλειας και της άμυνας σε όλο τον κόσμο, αυτές οι βιομηχανίες αγκαλιάζουν όλο και περισσότερο την ηλεκτροκίνηση, ειδικά όπου απαιτούνται αθόρυβα, stealth οχήματα.»

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Hobson Industries, Peter Hobson, δήλωσε: 

«Λίγες εταιρείες μπορούν να ανταποκριθούν στην ικανότητα της Hobson Industries να προσφέρει μέσω της διαχείρισης υποστήριξης ζωής και της ανάπτυξης οχημάτων Land Rover τόσο σε στρατιωτικές όσο και σε μη στρατιωτικές πλατφόρμες. Σε όλες τις αγορές που εξυπηρετούμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και παγκοσμίως, έχουμε δημιουργήσει στενές σχέσεις με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και εξαρτώνται από εμάς. Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστώ με την Everrati Advanced Technologies. Πάντα έλεγα ότι χάρη σε εμάς, το Land Rover δεν χρειάζεται να πεθάνει ποτέ. Με την Everrati αυτή η δήλωση δεν ήταν ποτέ πιο αληθινή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης