Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Jeep τον Σεπτέμβριο παρουσίασε τα σχέδια της για την ηλεκτροκίνηση, αλλά και μία σειρά από νέα μοντέλα και concepts. Ένα εκ των οποίων είναι το προσωρινά «βαφτισμένο» Wagoneer S, ένα SUV το οποίο θα κινείται αμιγώς ηλεκτρικά και για την ώρα αναζητά ένα καλύτερο και μόνιμο όνομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Jeep ξεκίνησε σήμερα έναν διαγωνισμό αναζητώντας πιθανά ονόματα από τους διαδικτυακούς της φίλους, με αυτόν που θα υποβάλει το επιλεγμένο όνομα να κερδίζει ένα πακέτο βραβείων αξίας 40.000 $.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, όμως μονάχα οι κάτοικοι των Η.Π.Α. είναι σε θέση να λάβουν μέρος. Η αυτοκινητοβιομηχανία περιορίζει τις υποβολές σε 50 χαρακτήρες ή λιγότερους. Ο νικητής του μεγάλου βραβείου θα κερδίσει ένα ταξίδι για σκι στο Jackson Hole Mountain Resort με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, αυτοκίνητο, οδηγό και μια δωροκάρτα 1.000 $ για το κατάστημα δώρων.

Το Jeep Wagoneer S είναι ένα από τα EV που θα ενταχθούν στη γκάμα της αυτοκινητοβιομηχανίας τα επόμενα χρόνια. Η Jeep έκανε επίσης μια προεπισκόπηση του Recon 2024, ενός επιβλητικού ηλεκτρικού SUV που σαφώς επηρεάστηκε από το Jeep Wrangler.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Wagoneer S θα «πατάει» στην πλατφόρμα STLA Large της αυτοκινητοβιομηχανίας έχοντας ιπποδύναμη έως και 600 ίππους κάνοντας το 0-100 σε 3,5 δευτερόλεπτα, προσφέροντας αυτονομία πάνω από 644χλμ. Ενώ το μοντέλο δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2024, τα βιβλία κρατήσεων θα ανοίξουν στις αρχές του 2023.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης