Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Παρά το γεγονός πως όλοι συμφωνούμε ότι οι καβγάδες στον δρόμο είναι μία συνήθεια από την οποία βγαίνουν μόνο χαμένοι, αρκετοί συνεχίζουν να χάνουν τον έλεγχο όταν πιάνουν τιμόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημερινό βίντεο που μας έρχεται από την Ταιβάν, δύο αυτοκίνητα έχουν μία μικροεπαφή καθώς όπως φαίνεται το μαύρο SUV προσπαθούσε να μπει στην αριστερή λωρίδα όπου δεν υπήρχε αρκετός χώρος. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τί μπορεί να έχει προηγηθεί μεταξύ των οδηγών, και πάλι όμως δεν υπάρχει ποτέ αρκετή αιτιολόγηση για χειροδικία.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που κατέγραψε η dashcam, ο οδηγός του Honda, μετά την επαφή, κλείνει τον δρόμο στο άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια κατεβαίνει γεμάτος αυτοπεποίθηση κρατώντας ένα ρόπαλο. Χωρίς να χάσει χρόνο, και ο δεύτερος οδηγός κατεβαίνει κάτω και τότε είναι που σχεδόν αστραπιαία, ο ροπαλοφόρος μετανιώνει για τις κινήσεις του.

Ευτυχώς ζητάει συγγνώμη και πετάει το ρόπαλο, καταλαβαίνοντας πως δεν θα κερδίσει κανείς από έναν βίαιο διαπληκτισμό. Εμείς να ξαναπούμε πως μπορεί κατά την οδήγηση να δημιουργούνται αρκετά νεύρα και να θολώνει το μυαλό, όμως ποτέ μα ποτέ μην ενδώσετε σε εκρήξεις θυμού, καθώς μπορεί να πληρώνετε μία ολόκληρη ζωή για μία λάθος κίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης