Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο απόλυτος σταρ του NBA, o δικός μας Greek Freak βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα απολαμβάνοντας τόσο τις διακοπές του, όσο και προπονήσεις με την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Porsche Hellas γνωστοποίησε με ανάρτηση της στο Instagram, την συνύπαρξη του μπασκετμπολίστα με ένα από τα καλύτερα μοντέλα που έχει κατασκευάσει ποτέ το γερμανικό brand. Ο λόγος για την Porsche Cayenne Coupe την οποία επέλεξε ο Γιάννης για όσο καιρό θα βρίσκεται στη χώρα μας, καθώς το υπερπολυτελές αυτό όχημα, συνδυάζει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, και φυσικά τον χωράει με απόλυτη άνεση.

Πιο συγκεκριμένα το post της εταιρίας περιέχει δύο φωτογραφίες του αθλητή πάνω και δίπλα από το επιβλητικό SUV με το εξής σχόλιο να το συνοδεύει «Δύο κορυφαία ονόματα που έχουν χαράξει τη δική τους μοναδική πορεία, μας υπενθυμίζουν ότι όταν αγαπάς κάτι και αφοσιώνεσαι με πάθος και επιμονή, μπορείς όχι μόνο να πετύχεις αλλά και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή, είναι να μη σταματάς να ονειρεύεσαι».

Αξίζει να αναφέρουμε πως η πιο απλή έκδοση της Cayenne Coupe έρχεται με 340 άλογα και 0-100 σε 6 δευτ. έχοντας τιμή στα 132.900 ευρώ, ενώ η κορυφαία Coupe έκδοση του premium SUV έρχεται με 640 άλογα, 0-100 σε 3.3 δευτ. και τιμή στα 299.000 ευρώ. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης