Η νέα γενιά του εμβληματικού roadster της ιαπωνικής μάρκας, βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων Mazda στις ΗΠΑ, όπως και οι δύο special εκδόσεις του μοντέλου που ουσιαστικά προαναγγέλλουν το λανσάρισμά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις, ονομάζονται MX-5 Miata Club και MX-5 Launch Edition, διαθέτοντας ειδικά πακέτα που τις διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες. Πριν από λίγες μέρες, βγήκε σε δημοπρασία η πρώτη μονάδα της Launch Edition, πιάνοντας τα 50.000 δολάρια.

Όλο το ποσό δόθηκε στο νοσοκομείο παίδων St. Jude Children’s Research, το μόνο ερευνητικό κέντρο για τον παιδικό καρκίνο στο οποίο οι οικογένειες δεν χρειάζεται να πληρώσουν για τη θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση MX-5 Launch Edition θα παραχθεί σε 1.000 μονάδες, όλες για την αμερικανική αγορά. Το αμάξωμα είναι βαμμένο αποκλειστικά σε κόκκινο χρώμα και στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί σπορ δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα Sport Tan. Εξοπλίζεται με το πακέτο ασφαλείας i-ACTIVSENSE, διαθέτει σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα Bose με mini Bluetooth ηχείο, δορυφορικό ραδιόφωνο SiriusXM και είδη ένδυσης από τη συλλογή Heritage της Mazda.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης