Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Διαθέσιμη προς παραγγελία είναι στη χώρα μας η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση του δημοφιλούς compact SUV της γαλλικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα της Ευρώπης

Το Captur E-Tech Plug-in Hybrid προσφέρεται με το εξοπλιστικό πακέτο Dynamic, περιλαμβάνοντας ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών και οθόνη αφής 9,3΄΄, πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματα φώτα, το «Park Easy» και πολλά ακόμη. Η τιμή του ξεκινά από 36.480 ευρώ.

Tροφοδοτείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1.600 κ.εκ. και δύο ηλεκτρικά μοτέρ που λαμβάνουν ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 9,8 kWh. Η απόδοση του υβριδικού συνόλου αγγίζει τους 160 ίππους, με τον οδηγό να έχει τη δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 50 χιλιόμετρα σε μεικτές συνθήκες και για 65 χλμ. μέσα στην πόλη και με ταχύτητες έως τα 135 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει πως, με το γαλλικό SUV, ο οδηγός μπορεί να καλύψει τις καθημερινές του αστικές μετακινήσεις με το ελάχιστο κόστος και χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον. 

Με μια φόρτιση κάνει 65 χλμΌπως υποστηρίζει η Renault, το σύστημα μετάδοσης έχει προσαρμοστεί στο υβριδικό σύνολο, ενώ αυτό της ανάκτησης ενέργειας εξελίχθηκε με βάση την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην F1. 

Το καλώδιο φόρτισης βρίσκεται σε ειδικό χώρο κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ, ώστε να μην επηρεάζει τη χωρητικότητα. Η μέση κατανάλωση καυσίμου διατηρείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, όπως και οι εκπομπές ρύπων, με τον κάτοχο να απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Η υποδοχή φόρτισης βρίσκεται πίσω δεξιά

Το υβριδικό σύνολο αποδίδει 160 ίππους

Στην Ελλάδα η τιμή του ξεκινά από 36.480 ευρώ

 

Διαβάστε επίσης:

Τι κάνει τόσο ξεχωριστό το Renault Captur;

Οι κινητήρες και οι τιμές του νέου Renault Captur

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης