Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το drift σε δημόσιους δρόμους είναι μια πολύ επικίνδυνη πράξη, ακόμη περισσότερο όταν γίνεται από μη καταρτισμένους οδηγούς. Αυτό συνέβη και με μία BMW Z4 που προσπάθησε να επαναλάβει τις «ζωγραφιές» μιας AMG που προηγήθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο internet έγινε viral, με τον οδηγό της BMW κατά την αποχώρηση του από μία συγκέντρωση οδηγών να γίνεται διάσημος για όλους τους λάθος λόγους. Το βίντεο ξεκινά με μια Mercedes-AMG C63 η οποία βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο παίζει με το πίσω μέρος χορεύοντας λίγο, έχοντας αρκετή ισχύ αλλά και έναν οδηγό ο οποίος γνωρίζει. Ο οδηγός της μπλε BMW Z4 E89 που ακολούθησε σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο να αντιγράψει τις κινήσεις του προηγούμενου, όμως η έλλειψη εμπειρίας φάνηκε και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου.

Η ατυχία είναι πως δίπλα στον δρόμο υπήρχε ένα χαντάκι το οποίο ήταν αρκετά βαθύ για να καταπιεί το αυτοκίνητο, το οποίο παρά τη χαμηλή ταχύτητα, λόγω της πτώσης έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Το roadster θα χρειαστεί οπωσδήποτε νέο μπροστινό προφυλακτήρα και λίγη δουλειά στο κάτω μέρος του αμαξώματος, μετά από έναν καλό καθαρισμό για να φύγει όλη αυτή η λάσπη. Ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά, ο ιδιοκτήτης θα είναι πιο προσεκτικός. Τουλάχιστον δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί σε αυτό το ντροπιαστικό ατύχημα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης