Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Περιγράφεται ως ένα super truck. Ένα υψηλών επιδόσεων όχημα με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, προηγμένες τεχνολογίες και εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To εμβληματικό αυτοκίνητο με τις τεράστιες διαστάσεις και την επιβλητική εμφάνιση στρατιωτικού τύπου επιστρέφει στην αγορά. Αυτή τη φορά όμως δεν θα τροφοδοτείται από θηριώδεις κινητήρες, αλλά από ένα ηλεκτρικό σύνολο που αποδίδει την εκπληκτική ισχύ των 1.000 ίππων και την εξωπραγματική ροπή των 15.592 Nm.

Όπως ανακοίνωσε η GM, το ολοκαίνουριο Hummer EV φέρει και μια εντυπωσιακή πανοραμική οροφή. Καλύπτει όλο το πάνω τμήμα και αποτελείται από τρία αφαιρούμενα τμήματα, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες μία μοναδική εμπειρία, όπως υποστηρίζει η αμερικανική εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι το μοντέλο είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στις 20 Μαΐου. Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το ντεμπούτο θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι.

Η κατασκευή του θα γίνει στο εργοστάσιο της GM στο Detroit-Hamtramck και η εμπορική του πορεία στην αγορά θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2021.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης