Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το τελευταίο διάστημα και με τη τιμή της βενζίνης να έχει ξεφύγει εντελώς, πολλοί αστειεύονται λέγοντας πως «εάν θέλεις να βγεις ένα ακριβό ραντεβού, πήγαινε σε ένα πρατήριο βενζίνης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ελβετία πήραν αυτή τη φράση παραπάνω σοβαρά και προσφέρουν νοικιαζόμενη «σουίτα» δίπλα στις αντλίες. Το Null Stern Hotel προσφέρει αυτό το εξαιρετικά ασυνήθιστο κατάλυμα στην Ελβετία. Ονομάζεται Null Stern Anti-Idyllic Suite, βρίσκεται κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων στο δήμο Saillon και δεν έχει ούτε τοίχους ούτε στέγη για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Το Null Stern Anti-Idyllic Suite είναι ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου «Zero Star» που προσφέρει η εταιρεία. Ενώ τα περισσότερα από τα άλλα καταλύματα που προσφέρονται βρίσκονται σε γραφικές τοποθεσίες, με πανοραμική θέα στις Άλπεις και σε άλλα, το ξενοδοχείο στην άκρη του δρόμου είναι σίγουρα κάτι… ιδιαίτερο.

Η εταιρία δηλώνει «Η αντιειδυλλιακή σουίτα βρίσκεται στην πλευρά ενός δρόμου. Αντί για ένα μέρος ανάπαυσης, αυτή η νέα πρόκληση στοχεύει να σας κρατήσει ξύπνιους και προσφέρει ένα μέρος προβληματισμού για τρέχουσες υποθέσεις όπως το κλίμα, η οικονομία, η ασφάλεια ή η ισότητα. Άτομα, εταιρείες, σχολεία ή σύλλογοι είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον χώρο για ανταλλαγή ιδεών ή δημιουργία ιδεών. Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να επενδύσετε χρόνο στον εαυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κράτηση για μία νύχτα κοστίζει 320 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται ένα ποτό καλωσορίσματος με τοπικά βιολογικά φαγητά, πρωινό από τοπικό αρτοποιείο με φρέσκο τοπικό χυμό φρούτων και τις υπηρεσίες ενός μπάτλερ. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, αυτή η κράτηση περιλαμβάνει επίσης κράτηση στο Hôtel des Bains de Saillon – με τοίχους, στέγη και κλιματισμό, φυσικά.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης