Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Κάμερες ασφαλείας σε γειτονιά της Καλιφόρνια της Αμερικής, κατέγραψαν έναν περαστικό με μεγάλη άσπρη γενειάδα να πετάει με μανία πέτρα σε μία παρκαρισμένη Mercedes AMG C63 S Cabriolet, διαλύοντας το τζάμι του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας δεύτερος άνδρας εμφανίζεται στα πλάνα ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης της Mercedes. Φαίνεται αρχικά να κυνηγά γρήγορα τον θύτη αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματά, επιτρέποντας στον άγνωστο άνδρα να τραπεί σε φυγή χωρίς κάποιο όχημα.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν το γεγονός είναι μεμονωμένο και ο περαστικός απλά ζήλεψε το αυτοκίνητο και αποφάσισε να του κάνει ζημιά ή εάν υπήρχαν προηγούμενα μεταξύ των δύο ανδρών.  Ανεξάρτητα από τον λόγο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για σκόπιμη ζημιά σε ένα αυτοκίνητο και ελπίζουμε ότι οι τοπικές αρχές να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το βίντεο για να αναγνωρίσουν τον δράστη.

Όσο για τη Mercedes, μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο Instagram δείχνει τα σκορπισμένα γυαλιά στο δερμάτινο κάθισμα του οδηγού, μία ζημιά που σίγουρα θα τακτοποιήσει χωρίς πρόβλημα η ασφαλιστική εταιρία.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε κάτω από το post ένα πολίτης «Η ζήλεια είναι ένα ναρκωτικό που δεν σε κάνει να σκέφτεσαι καθαρά». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε εάν γινόσασταν μάρτυρες σε κάποιο αντίστοιχο περιστατικό;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης