Ενώ οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμαστε κάποια μέρα να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ένα από αυτά τα ακριβά και πανέμορφα supercars, αρκετοί πλούσιοι celebrities ξοδεύουν χιλιάδες για να τα «καταστρέψουν» με το ιδιόμορφο γούστο τους.

Τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν πολλά πράγματα, αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν το καλό γούστο. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε μερικά τρανταχτά παραδείγματα όπου τα supercars μετατράπηκαν σε καμβά στον οποίο αποτύπωσαν οι διάσημοι ιδιοκτήτες τους, το γούστο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Kim Kardashian – Lamborghini Urus: Κάλυψε ολοκληρωτικά τόσο εντός όσο και εκτός την Urus με λευκό μάλλινο υλικό, θυμίζοντας ένα τεράστιο πρόβατο πολλών ίππων! Ευτυχώς ήταν για θέμα marketing με στόχο να λανσάρει τη νέα κολεξιόν της.

Paris Hilton – Bentley: Η εκκεντρική κληρονόμος έβαψε ροζ ένα από τα πιο premium και χλιδάτα αυτοκίνητα του κόσμου. Απλά γιατί της αρέσει το ροζ και της πάει. Και επειδή φυσικά έχει εκατομμύρια για ξόδεμα.

Justin Bieber – Audi R8: Ο τραγουδιστής «έντυσε» το Audi R8 του με λεοπάρ απόχρωση και κυκλοφορούσε με αυτό για αρκετό καιρό. Μετά από μήνες, το ξαναέβαψε μαύρο, όμως κράτησε το λεοπάρ εσωτερικό μόνιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Chris Brown – Lamborghini: Η εμμονή του να βάφει με περίεργους συνδυασμούς τις Lamborghini του είναι ξεκάθαρη, έχοντας αλλάξει ταυτότητα σε τουλάχιστον τρεις από αυτές. Παραθέτουμε τα δύο πιο περίεργα έργα του.

Hulk Hogan – Viper: Ο Hulk Hogan αποφάσισε πως η Viper του έπρεπε να αντικατοπτρίζει καλύτερα την προσωπικότητά του και ποιος καλύτερος τρόπος από το να βαφτεί με τα χρώματα της στολής που φορούσε όσο πάλευε. 

Dennis Rodman – Hummer: Ο πρώην αστέρας του NBA έχει στη κατοχή του ένα Hummer το οποίο έχει επιλέξει να κοσμήσει με ζωγραφιές από γυμνές γυναικείες παρουσίες. Εντελώς τραγικό και κακόγουστο, ενώ όσες φορές και αν προσπάθησε να το πουλήσει, φυσικά κανείς δεν το ήθελε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης