Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Μιχάλης Αγγελάκης: Ο πρωταθλητής του dragster

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, 17:02
Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Μιχάλης Αγγελάκης: Ο πρωταθλητής του dragster

Του Μιχάλη Κοντιζά

Στο zougla.gr καινοτομούμε για μια ακόμη φορά, αναδεικνύοντας τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα τους μεγάλους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους οδηγούς.

Ήταν πρωταθλητής το 2015Ο Μιχάλης Κοντιζάς δημιουργεί μια σειρά αφιερωμάτων σε αθλητές και ανθρώπους των ελληνικών αγώνων.
Αναδεικνύει αυτούς που χαρίζουν θέαμα στις ειδικές διαδρομές και στις πίστες μέσω των ξεχωριστών βίντεο που ετοιμάζει και προάγει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με έναν διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο.

Η νέα ενότητα συνεχίζεται με τον Μιχάλη Αγγελάκη. Έναν οδηγό που αγαπάει τα motorsport και την ταχύτητα. Ξεκίνησε να τρέχει σε αγώνες dragster το 2010 προκειμένου να σταματήσει τις κόντρες στον δημόσιο δρόμο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η πιο έντονη στιγμή της καριέρας του ήταν όταν κέρδισε έναν αγώνα και αμέσως μετά πήρε το νεογέννητο παιδί του αγκαλιά. Το 2015 στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, δύο χρόνια αργότερα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αλλά πλέον ήρθε η στιγμή να επανέλθει.

Όπως υποστηρίζει ο Αγγελάκης, το ελληνικό dragster έχει κάνει άλματα προόδου όσον αφορά στην ποιότητα, οι μηχανικοί είναι κορυφαίοι όπως και οι μοτοσικλέτες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Αδέρφια Μαυροειδάκου: Οι σπεσιαλίστες

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Παναγιώτης Ρουστέμης: Ο ταλαντούχος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, 17:02