Του Μιχάλη Κοντιζά

Στο zougla.gr καινοτομούμε για μια ακόμη φορά, αναδεικνύοντας τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα τους μεγάλους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από 7,5 χρονών ντριφτάρει στις πίστεςΟ Μιχάλης Κοντιζάς δημιουργεί μια σειρά αφιερωμάτων σε αθλητές και ανθρώπους των ελληνικών αγώνων. Αναδεικνύει αυτούς που χαρίζουν θέαμα στις ειδικές διαδρομές μέσω των ξεχωριστών βίντεο που ετοιμάζει και προάγει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με έναν διαφορετικό από τα συνηθισμένα τρόπο.

Η νέα ενότητα συνεχίζεται με ένα πιτσιρικά – θαύμα. Ένα παιδί που δεν έχει κλείσει τα 10 χρόνια της ζωής του κι όμως, ξέρει να χειρίζεται τα αυτοκίνητα καλύτερα από πολλούς επαγγελματίες. O Παύλος Σαμαράς μόλις που φθάνει τα πεντάλ. Όταν όμως βάλει το κράνος, τα γάντια και τη στολή μεταμορφώνεται σε έναν σπεσιαλίστα του drift.

Πλαγιολισθαίνει το αυτοκίνητο με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, χειρίζεται με μαεστρία το τιμόνι και καίει ελαστικό χωρίς όριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μικρός Παύλος ξεκίνησε το drift στην ηλικία των 7,5 ετών. Τώρα πλησιάζει τα 10. Σε αυτό το διάστημα έχει προλάβει να αποσπάσει τον θαυμασμό και να κάνει πολλούς να τον χειροκροτήσουν. Επίσης, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμη και του φημισμένου θεσμού των Ρεκόρ Γκίνες.

Έχοντας στο πλάι του πάντοτε τον μπαμπά, προσφέρει μοναδικό σόου, φυσικά μόνο σε χώρους όπου έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

 

Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Νίκος Γκίκας: Ο πρωταθλητής

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Ειρήνη Ξαγοράρη: Η αμαζόνα των dragster

Οι Έλληνες οδηγοί αγώνων / Παναγιώτης Ρουστέμης: Ο ταλαντούχος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης