Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Ο τέταρτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων  θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Μαΐου. Ήδη οι προετοιμασίες για την 21η Ανάβαση Κύμης Γιάννης Ηλιόπουλος έχουν μπει στο τελικό στάδιο. Η Ανάβαση Κύμης είναι ένας αγώνας που έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια τόσο από τους αγωνιζόμενους όσο και από τους θεατές και προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον της αγωνιστικής κοινότητας της χώρας μας .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line, με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου για ακόμη μία χρονιά έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις ώστε η αγαπημένη ανάβαση των αγωνιζομένων να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι θα βρεθούν στη γραφική κωμόπολη της Εύβοιας.

Οι συμμετοχές λήγουν Παρασκευή 19 Μαΐου, ώρα 23:59, με τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν συμμετοχή στην 21η Ανάβαση Κύμης Γιάννης Ηλιόπουλος μέσω Σ.Δ.Δ.Α. (www.e-omae-epa.gr). Ο Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου, ώρα 10:00-12:00 (Γραμματεία Τ. Ε./Λιμάνι Κύμης). Οι χρονομετρημένες δοκιμές θα γίνουν το Σάββατο 27 Μαΐου, ώρα 13:15 και η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 28 Μαΐου στις 11:30 το πρωί.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης