Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με νίκη του Lewis Hamilton ολοκληρώθηκε ο 13ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 που Η Mercedes κατέκτησε τον 7ο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1…διεξήχθη στην πίστα της Imola στην Ιταλία. Ο πιλότος της Mercedes κατέκτησε την 94η νίκη της καριέρας του αφήνοντας πίσω του, τον Bottas που όσο και να προσπάθησε δεν έδειξε ικανός να πετύχει κάτι καλύτερο.

Στην Ιταλία ωστόσο η Mercedes έγραψε ιστορία κατακτώντας έναν ακόμα παγκόσμιο τίτλο, που είναι και ο 7ος συνεχόμενος, άρα είναι και η μοναδική με τα περισσότερα στη σειρά πρωταθλήματα στην ιστορία του θεσμού.

Επτά συνεχόμενοι παγκόσμιοι τίτλοι για την Mercedes...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάθρο για τη Renault

Βάθρο για τον Ricciardo με Renault που κατάφερε για δεύτερη φορά φέτος να τερματίσει στην τρίτη θέση. Τέταρτος ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Kvyat με AlphaTauri, ενώ ο Leclerc με Ferrari έσωσε την παρτίδα για τους Ιταλούς τερματίζοντας πέμπτος.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Perez (Racing Point), Sainz (McLaren), Norris (McLaren), Raikkonen (Alfa Romeo) και Giovinazzi (Alfa Romeo).

Ο Verstappen βγαίνει εκτός πίστας, καθώς ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν έχει διαλυθεί το πίσω ελαστικό...

Ο άτυχος Verstappen

Άτυχος αποδείχτηκε ο Max Verstappen όταν στο 51ο γύρο έσκασε το πίσω ελαστικό (σε ευθεία) με αποτέλεσμα να βγεις εκτός πίστας και να χάσει με αυτόν τον τρόπο μία δεύτερη θέση που είχε σχεδόν σίγουρη.

Ο επόμενος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου στην Τουρκία.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από τον αγώνα της Imola πατώντας ΕΔΩ

 

Τα τελικά αποτελέσματα από τον αγώνα της Imola

 

H στιγμή που ο Hamilton τερματίζει στην Imola και κατακτά μία ακόμα νίκη (για 93η φορά)

 

Δεύτερη φετινή θέση στο βάθρο για τον Daniel Ricciardo με Renault

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης