Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όσοι παρακολούθησαν τα πρώτα σημερινά ανεπίσημα δοκιμαστικά στο Grand Prix της Γαλλίας, σίγουρα περίμεναν να δουν το χρόνο που θα πραγματοποιήσει ο επτάκις πρωταθλητής Lewis Hamilton. Όμως στην θέση του μονοθέσιου του, αντί για τον Βρετανό βρέθηκε ο 27χρονος Nyck de Vries, ο οποίος είναι δοκιμαστής και εφεδρικός τρίτος οδηγός στην AMG Petronas F1 team, με τις φήμες να οργιάζουν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ταλαντούχος νέος έχει βρεθεί άλλη μία φορά πίσω από το τιμόνι της Formula 1, καθώς είχε οδηγήσει την Williams FW44 στη θέση του Alex Albon στο Ισπανικό Grand Prix τον Μάιο.

Ο Toto Wolff δήλωσε πως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε τους νέους οδηγούς στην πίστα και πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε τους χρόνους τους. Παράλληλα ο ισχυρός άντρας της Mercedes δήλωσε ευχαριστημένος με τις εξελίξεις και τις βελτιώσεις στο μονοθέσιο της ομάδας του, βλέποντας ότι με κάθε αγώνα βελτιώνονται όλο και περισσότερο. 

Τέλος οι φήμες για τον Hamilton ο οποίος έδωσε τη θέση του στο νεαρό οδηγό μόνο για τα πρώτα ανεπίσημα δοκιμαστικά, καθώς ο πρώην πρωταθλητής θα αγωνιστεί κανονικά, κυνηγώντας ξανά μία θέση στο πόντιουμ.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης