Στα δύο τελευταία Grand Prix, η Scuderia Ferrari έκανε ισάριθμες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο της, προκειμένου να φανεί πιο ανταγωνιστική και να βρει έστω και λίγη από την ταχύτητα που της λείπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόδοση της SF1000, κυρίως στο πρόσφατο GP της Πορτογαλίας, δείχνει ότι η ιταλική ομάδα έχει εντοπίσει το πρόβλημα και οι όποιες αλλαγές φέρνουν αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει μόνο στην περίπτωση του Charles Lecleck. Αντίθετα, ο Sebastian Vettel με το ζόρι τερματίζει στην πρώτη δεκάδα.

Σύμφωνα με ορισμένους, η Ferrari έχει επιλέξει να στηρίξει μόνο τον νεαρό Μονεγάσκο, προσφέροντάς του ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο, αφήνοντας στη μοίρα του τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mattia Binotto έσπευσε να διαψεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας πως τα μονοθέσια είναι ακριβώς ίδια. Ο Γερμανός οδηγός όμως, έχει διαφορετική άποψη και δεν δίστασε να την εκφράσει δημόσια.

«Είναι προφανές πως το άλλο μονοθέσιο είναι πολύ πιο γρήγορο. Δεν μπορεί να είμαι τόσο κακός. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί οποιοσδήποτε. Δεν μπορώ να πάρω το μέγιστο από το μονοθέσιο, δεν με αφήνει το ίδιο το μονοθέσιο. Όλα αυτά που λέγονται δεν με απασχολούν καθόλου. Αλλά εγώ έχω μεγάλες προσδοκίες, είμαι φιλόδοξος και δεν μπορώ να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις», δήλωσε ο Seb, αδειάζοντας κυριολεκτικά τον επικεφαλής της Ferrari.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης