Βίντεο-Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο πριν από τις 9.30 το πρωί της Παρασκευής στην Πλατεία Βάθη, όταν σε μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένα αυτοκίνητο, αντί να σταματήσει, εμβόλισε μία μηχανή των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει. Έκτοτε, οι σκηνές θυμίζουν Φαρ Ουέστ. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο όχημα του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επικράτησε πανικός στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αριστοτέλους, στην Πλατεία Βάθη. Το διερχόμενο αυτοκίνητο, μάρκας Peugeot, κίνησε το ενδιαφέρον των αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Όπως αποδείχθηκε, το όχημα ήταν κλεμμένο.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Εκείνος αντί να μειώσει ταχύτητα και να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, εμβόλισε τη μία μοτοσικλέτα της Αστυνομίας, στην οποία επέβαιναν δύο αστυνομικοί. Ο ένας αστυνομικός, βλέποντας το αυτοκίνητο να πέφτει πάνω τους, άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τον οδηγό του Ι.Χ. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.

Επίσης, τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός στα χέρια και στα πόδια και διακομίστηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο οδηγός του ΙΧ είναι γνωστός στις Αρχές για ποινικά αδικήματα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης