Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Όσος «ντόρος» και να γίνει, όσες εκκλήσεις και να κάνουν οι αρχές και η ανώτατη ηγεσία της χώρας, όσα βίντεο και στοιχεία και να κυκλοφορήσουν για παράδειγμα από τη γειτονική μας Ιταλία, που δεν έλαβε εγκαίρως αυστηρά μέτρα και τώρα θρηνεί χιλιάδες νεκρούς, είναι ορισμένοι, και μάλιστα αρκετοί, που δεν… κρίνουν σκόπιμο να αλλάξουν τη διασκέδαση τους. Έστω κι αν αυτή βαίνει εις βάρος όλων, και των ίδιων τους των εαυτών φυσικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο φακός του zougla.gr παρατήρησε ιδιαίτερα αυξημένη -ακόμα και για κανονικές συνθήκες – κίνηση στην παραλιακή της Αθήνας, και συγκεκριμένα από το ύψος του Αλίμου μέχρι και τη Βουλιαγμένη. Και φυσικά υπήρχε κόσμος που κρίνει τη συγκεκριμένη ως καλή εποχή, για να κάνει μια βουτιά στην κρύα θάλασσα.

Αλλά και στο κέντρο της Αθήνας η κίνηση ήταν αυξημένη καθώς οι Αθηναίοι βγήκαν βόλτα, αψηφώντας τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Η αστυνομία φαίνεται ότι παρατήρησε το φαινόμενο και εκτάκτως απέκλεισε την πρόσβαση προς την παραλία του Καβουρίου, στη Βουλιαγμένη. Το ίδιο συνέβη και στη Γλυφάδα όπου έκλεισε η πρόσβαση για τα αυτοκίνητα στην παραλιακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκεί αυτό, ή οι Αρχές θα πρέπει να τρέχουν σε όλα τα σημεία για να λένε ή να επιβάλλουν τα αυτονόητα; Πρέπει όλοι μαζί, και ο καθένας ξεχωριστά…

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το παραλιακό μέτωπο, το οποίο μάλλον κανονικά θα έπρεπε να είναι εντελώς άδειο…

 

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι από την Αθήνα

Κοσμοπλημμύρα και στον Φλοίσβο

 

 

 

 

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τη Γλυφάδα

 

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το Πασαλιμάνι:

 

 

Το βίντεο είναι από την Μαρίνα Ζέας

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης