Αναζητείται ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε πατέρα τριών παιδιών

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 08:43
Αναζητείται ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε πατέρα τριών παιδιών

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατο ενός άνδρα και πατέρα τριών παιδιών το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στη Δραπετσώνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο άτυχος άνδρας, 41 ετών, ενεπλάκη σε τροχαίο ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, με τον οδηγό του άλλου οχήματος να τον εγκαταλείπει στο οδόστρωμα. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας - Κερατσινίνου. Ο Γιάννης Βαφειάδης πήγαινε στη δουλειά του και κινούνταν με τη μηχανή του με κατεύθυνση από Πειραιά προς Πέραμα.

Η αδελφή του θύματος, Κωνσταντίνα, μιλώντας στην τηλεόραση του STAR, λέει πως όσοι γνωρίζουν πιστεύουν πως το θανατηφόρο χτύπημα έγινε από φορτηγό. «Δεν θα πω ασυνείδητος, θα πω κακόψυχος» σχολιάζει και προσθέτει: «Κόπηκα στη μέση, δεν έχει πεθάνει μέσα μου».

«Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι για εκείνη την ημέρα, παρακαλώ να καλέσει την αστυνομία» αναφέρει η Κωνσταντίνα μέσα από την κάμερα του δελτίου ειδήσεων.

Ο άτυχος άνδρας είχε μετακομίσει στον Πειραιά με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά του το καλοκαίρι από τον Δομοκό, καθώς είχε βρει δουλειά ως οδηγός φορτηγού.
 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 09:56