Ακόμα και εξάσκηση στην σκοποβολή νυχτερινές ώρες φέρεται να έκανε ο Bούλγαρος που συνελήφθη και κατηγορείται για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Οκτώβριο στο Πανόραμα Βούλας. Μάλιστα, ο 31χρονος έριχνε και με Καλάσνικωφ σε ανοιχτούς υπαίθριους χώρους στην Βουλγαρία.

Πολλές πληροφορίες για το προφίλ του κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από τον φίλο του με τον οποίο ήρθαν στην χώρα μας, χωρίς να γνωρίζει τι θα ακολουθούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έφευγε από την Βουλγαρία και εξαφανιζόταν για 15 μέρες χωρίς κανείς να γνωρίζει που πηγαίνει. Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και κανείς μας δεν μπορούσε να τον βρει» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο συμπατριώτης του. Μάλιστα, του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι όταν ήρθαν στην Αθήνα έδειχνε να έχει μια άνεση στις κινήσεις του και να γνωρίζει τους δρόμους της πρωτεύουσας.

Οι αστυνομικοί θα οδηγήσουν και πάλι το πρωί τον 31χρονο Βούλγαρο να απολογηθεί και την ίδια ώρα έχουν ανοίξει φακέλους με δολοφονίες που μπορεί να έχει διαπράξει ο «πιστολέρο» και μέχρι σήμερα παραμένουν ανεξιχνίαστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης