Δύο άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να ληστέψουν 17χρονο, χθες το βράδυ, στην περιοχή του Ελληνικού, και όταν αντιστάθηκε τον μαχαίρωσαν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πλησίασαν τον ανήλικο, στις 21:10, στη συμβολή της λεωφόρου Ιασωνίδου με την οδό Ριζούντος, και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, προσπάθησαν να του αφαιρέσουν το κινητό τηλέφωνό του και τα χρήματα που είχε πάνω του. Εκείνος, όμως, αντιστάθηκε και τότε οι άγνωστοι τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Ο 17χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Λαϊκό» όπου θα παραμείνει για δύο ημέρες. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα του τραύματος και μετέφεραν άμεσα στο χειρουργείο τον 17χρονο. Μετά από πολύωρο χειρουργείο ο ανήλικος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ακόμη δεν έχει δώσει κατάθεση για το περιστατικό, ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την επίθεση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο πατέρας του 17χρονου μετά την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του γιού του κατήγγειλε το περιστατικό σε ανάρτηση του στο facebook κάνοντας έκκληση για να εντοπιστούν οι δράστες. «21:10 περίπου στην Ιασωνίδου κάποιοι επιτέθηκαν με μαχαίρι στον γιό μου χτυπώντας τον στην κοιλιά. Αν είδε ή ξέρει κανείς κάτι, παρακαλώ ενημερώστε με» έγραψε ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά στους ληστές, που φορούσαν και κουκούλες full face, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φίλος του 17χρονου, ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες ήταν ανήλικοι. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Ιασωνίδου και Ριζούντος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης