Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά και φέρει εγκαύματα στο σώμα από την έκρηξη που προκλήθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε κρεοπωλείο στην Κυψέλη.

Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο του κρεοπωλείου στη συμβολή των οδών Σύρου και Κυψέλης, τα οποία εξερράγησαν στις 03.50. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη φωτιά που ξέσπασε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του μαγαζιού και σε φορτηγό το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το κρεοπωλείο. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά από τις Αρχές για την πρόκληση σοβαρού τραυματισμού νεαρού άνδρα, ο οποίος περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

Όπως αναφέρει στο zougla.gr αυτόπτης μάρτυρας, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του και μας έστειλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία που απεικονίζει τον άνδρα τραυματία με εγκαύματα στα πόδια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκείνη τη στιγμή επέστρεφα στο σπίτι μου στην Κυψέλη και άκουσα μια μεγάλη έκρηξη. Βγήκα από το αυτοκίνητο και είδα έναν άνδρα να καίγεται, από κάτω προς τα επάνω, και να ουρλιάζει ζητώντας βοήθεια. Έπεσε στο έδαφος και τα πόδια του φαίνονταν καμένα. Στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ».

Δείτε τη φωτογραφία-ντοκουμέντο:

Το zougla.gr επικοινώνησε με το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το οποίο παρέλαβε τον τραυματία. Πρόκειται για τον E.M., αλβανικής υπηκοότητας, κάτω από 30 ετών. Σύμφωνα με αναφορές κατοίκων της περιοχής, πρόκειται για γείτονα που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η κατάσταση της υγείας του και ο βαθμός των εγκαυμάτων του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας. 

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης