Λήξη συναγερμού στο σπίτι του Δανέλλη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 22:18
Λήξη συναγερμού στο σπίτι του Δανέλλη
Ρεποράζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στην αστυνομία έπειτα από μία... περίεργη και αναπάντεχη «επίσκεψη» που δέχθηκε στην οικία του ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε ως εξής: Ήταν λίγο πριν τις 21.30 το βράδυ όταν δύο άνδρες με μεγάλη σωματική διάπλαση προσέγγισαν το σπίτι του κ. Δανέλλη και άρχισαν να κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο. 

Εκείνη τη στιγμή έτυχε να βγαίνει από την πόρτα ο βουλευτής, ο οποίος έντρομος είδε δύο άτομα να στέκονται λίγα μέτρα μακρυά του. Οι δύο άγνωστοι, με το που είδαν τον βουλευτή να βγαίνει από το σπίτι του, φόρεσαν στα γρήγορα τις κουκούλες των μπουφάν τους, έτρεξαν προς ένα λευκό αυτοκίνητο και έγιναν καπνός. 

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. με στελέχη της να σπεύδουν στο σημείο συλλέγοντας στοιχεία για την περίεργη «επίσκεψη» καθώς εικάζεται πως οι άγνωστοι ήθελαν να αφήσουν στο σημείο ύποπτο αντικείμενο. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες των ΤΕΕΜ. Από τον έλεγχο ωστόσο δεν προέκυψε κάτι και ο συναγερμός έληξε.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 00:50