Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική του νοσοκομείου  «Αττικόν» το πεντάχρονο αγοράκι που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, από τη στιγμή που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το διαμέρισμα της οικογένειάς του στον Κολωνό έπειτα από την  πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (28/11).

Όπως αναφέρουν πηγές από το νοσοκομείο, το μικρό παιδί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση με πολυοργανική ανεπάρκεια, με την επαναφορά του να κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη από τους γιατρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 10  το βράδυ στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου στην οδό Αλκυόνης στον Κολωνό όπου κατοικούσε η πενταμελής οικογένεια, οι πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του, από το υπνοδωμάτιό του, το πεντάχρονο αγόρι ενώ τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 8 και 12 ετών, μαζί με τους γονείς τους κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το πεντάχρονο αγόρι παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν, όπου  μεταφέρθηκαν προληπτικά και τα άλλα δύο αγόρια της οικογένειας, ηλικίας 8 και 12 ετώναντίστοιχα.

Ο πατέρας των παιδιών ανέφερε στις Αρχές ότι ήταν μέσα στο σπίτι όταν ξέσπασε η φωτιά και ότι επιχείρησε να τη σβήσει, ωστόσο φαίνεται πως ήταν σε κατάσταση μέθης. Εξετάζεται το ενδεχόμενο η φωτιά να ξέσπασε από κάποιο μαγειρικό σκεύος, αλλά τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν από την έρευνα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης