Γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού από σύνδεσμο φιλάθλων των Βορείων Προαστίων είναι ο νεαρός που μαχαιρώθηκε νωρίς το πρωί έξω από το Εφετείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας ήταν μάρτυρας σε δύο υποθέσεις που εκδικάζονταν σήμερα στο Εφετείο Αθηνών όταν δέχτηκε την επίθεση από μια ομάδα περίπου τριάντα ατόμων.

Μάρτυρες έλεγαν ότι, ο 24χρονος ήταν με ένα ακόμα άτομο όταν οι δράστες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν με κράνη και κλωτσιές και ένας από αυτούς τον μαχαίρωσε στο πόδι. Ο 24χρονος σηκώθηκε και πλησίασε προς την διμοιρία των αστυνομικών μέχρι που τελικά κατέρρευσε. Θαμώνες των καφετεριών και δικηγόροι που συχνάζουν τα έχασαν ενώ πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί του περιποιήθηκαν το τραύμα του, όπως μπορούσαν. Λίγο αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου οι γιατροί περιέθαλψαν, αρχικά, το τραύμα από το μαχαίρωμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής βίας και αυτή την ώρα οι τέσσερις προσαχθέντες εξετάζονται ώστε να διαπιστωθεί αν είχαν εμπλοκή στην επίθεση που έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων. Η δίκη διεκόπη λόγω των γεγονότων. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης