Η σύζυγος ενός ασθενούς που έχει ΧΑΠ (Χρόνιο Αναπνευστικό Πρόβλημα) και βρέθηκε πρόσφατα ο ίδιος θετικός στον κορωνοϊό, καταγγέλλει στην εφημερίδα «Χρόνος» τον «δικό της Γολγοθά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει για την “περιπέτεια” του συζύγου της στο νοσοκομείο Κομοτηνής.

Αναλυτικά η καταγγελία της συζύγου του ασθενούς έχει ως εξής: «Ο σύζυγός μου διαγνώστηκε θετικός στον covid-19 στις 02/01/2022 και ώρα 12:45 .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω ιστορικού με ΧΑΠ κρίναμε ότι πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο στα ΤΕΠ για μέτρηση οξυγόνου και ό, τι άλλο χρειάζεται.

Ώρα 13:15 το μεσημέρι πήγε και του είπαν να έρθει αύριο (03/01) το πρωί στις 09:00.Δεν του έκαναν απολύτως τίποτα. Ούτε μια καταμέτρηση οξυγόνου.

Στις 03/01/2022 στις 08:30 ήταν στα ΤΕΠ. Περίμενε έξω μαζί πολλούς ακόμη και πάλι δυστυχώς δεν του κάνανε τίποτα.  Στις 10:00 βγαίνει μια νοσηλεύτρια και τους ανακοινώνει πως όσοι είναι εμβολιασμένοι να φύγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 10:05 επικοινωνώ με το γραφείο της διοικήτριας. Στις 10:35 με παίρνει η  γραμματεία και μου λέει πως μπορεί να πάει στα ΤΕΠ να τον εξυπηρετήσουν και ρωτώ εγώ: Είναι λογικό όλο αυτό και ότι ο σύζυγός είναι με την υγρασία με 92% οξυγόνο να γίνεται “μπαλάκι” κάποιον ανεύθυνων; Από ποτέ τα ΤΕΠ λειτουργούν και δέχονται ασθενείς αφού πρώτα προηγηθεί τηλέφωνο στην γραμματεία του διοικητή;

Δεν έχουν όλοι οι πολίτες το δικαίωμα ίσης μεταχείρισης»;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης