Μια σοβαρή υπόθεση διαφθοράς απασχολεί από το πρωί της Τρίτης τους «Αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας. Εμπλεκόμενοι φέρονται να είναι αστυνομικοί που υπηρετούν σε διάφορα αστυνομικά τμήματα της Αττικής και εξετάζεται αν έχουν σχέση με έκδοση και υφαρπαγή ταυτοτήτων και διαβατηρίων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα αφορά τουλάχιστον τέσσερα αστυνομικά τμήματα του κέντρου της Αθήνας αλλά και της Δυτικής Αττικής. Κομβικό ρόλο φέρεται να έχει στην υπόθεση αξιωματικός ο οποίος υπηρετεί σε τμήμα ασφαλείας της Δυτικής Αττικής τον οποίο οι συνάδελφοι του από το Εσωτερικών Υποθέσεων τον προσήγαγαν αργά το απόγευμα μέσα από το γραφείο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, μαρτυρίες κάνουν λόγο ότι όταν τον έβαλαν μέσα στο συμβατικό αυτοκίνητο του είχαν ήδη περάσει χειροπέδες. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τα στόματα είναι κλειστά καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι πρόκειται για σοβαρή υπόθεση και μάλιστα λίγο καιρό πριν τις τακτικές κρίσεις στο Σώμα.

Κανείς δεν γνωρίζει την έκταση της υπόθεσης διαφθοράς ούτε και τον ακριβή αριθμό των εμπλεκόμενων, αστυνομικών και ιδιωτών.

Μέχρι αυτή την ώρα, συγκεντρώνονται στοιχεία και το πρωί αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις ενώ άγνωστο είναι αν τελικά θα σχηματιστεί δικογραφία για τους υπό διερεύνηση αστυνομικούς.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης