Δύο γυναίκες είναι τα τελευταία θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να ανέρχεται πλέον στους 282. Και οι δύο γυναίκες φιλοξενούνταν σε οίκους ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με την πρώτη γυναίκα, ηλικίας 75 ετών, διέμενε σε γηροκομείο στην περιοχή  Ασβεστοχώρι και είχε υποκείμενα νοσήματα, όπως καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια. Η γυναίκα κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε έδαφος λοίμωξης Covid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτελεί το 24ο θύμα κορωνοϊού στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι. Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω γηροκομείο παρουσιάστηκαν κρούσματα κορωνοϊού όταν ένας εργαζόμενος σε αυτό νόσησε από συγγενικό του πρόσωπο που είχε μεταβεί σε συναυλία της Χαλκιδικής.

Η γυναίκα έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η δεύτερη γυναίκα που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό σήμερα το πρωί, είναι μία  92χρονη η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Είχε υποκείμενα νοσήματα όπως σακχαρώδη διαβήτη, άνοια και οστεοαρθρίτιδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιλοξενούνταν σε οίκο ευγηρίας στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το δεύτερο θύμα κορωνοϊού από αυτόν τον οίκο ευγηρίας. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο κρούσμα στον Εύοσμο διαπιστώθηκε στις 19 Αυγούστου.

Πλέον ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας λόγω κορωνοϊού ανέρχεται σε 282.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης