Πριν από λίγες ημέρες, όλοι απόρησαν με τη λιποθυμία μίας μαθήτριας στη μέση του δρόμου στον Πύργο.

Σήμερα, μια επιστολή του πατέρα έρχεται να δώσει την εξήγηση αυτού του τραγικού περιστατικού, καθώς, όπως εξηγεί, η αιτία λιποθυμίας της κόρης του ήταν η πείνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μαθήτρια γυμνασίου, αδύναμη, λιποθύμησε στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

«Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν» αναφέρεται στην επιστολή που έφθασε στα γραφεία της τοπικής εφημερίδας «Πατρίς» από τους δύο γονείς του κοριτσιού, η αξιοπρέπεια των οποίων δεν τους αφήνει να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, γιατί, όπως λένε, δεν θέλουν ελεημοσύνη, αλλά δικαιοσύνη από το κράτος.

«Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας στα οποία δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για τον λόγο αυτόν ζητούμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν» καταλήγει στην επιστολή του ο άνεργος πατέρας.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης