Το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Φεβρουαρίου, αναρτήθηκε στη Ζούγκλα δημοσίευμα στο οποίο καταγγέλλονται παράνομες ενέργειες στo Κέντρο Αισθητικής Cosmedical Clinic Greece.

Δείτε το δημοσίευμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημοσιογράφος, η οποία είχε αναλάβει τη σύνταξη του άρθρου που τελικά αναρτήθηκε, ήρθε ως όφειλε σε επαφή με τους υπευθύνους του Κέντρου Αισθητικής προκειμένου να καταγράψει την άποψη της ιδιοκτησίας και τις εξηγήσεις που ενδεχομένως θα δίνονταν ως προς τις καταγγελίες.

Αντ’ αυτού, η συνάδελφος έγινε δέκτης ύβρεων και σκηνοθετημένων κατηγοριών εκ μέρους της ιδιοκτήτριας του Κέντρου, κυρίας Αναστασίας Κακαρίκου. Χωρίς να έχει ειπωθεί το παραμικρό, η κυρία Κακαρίκου άρχισε να κατηγορεί τη δημοσιογράφο πώς την απειλεί, πως την εκβιάζει, πως απαιτεί χρηματικά ποσά κ.λπ. Της απηύθυνε χυδαίες ύβρεις όπως «ζώον», «ηλίθια», «γ@@ώ το μ@@@ί που σε πέταγε», «κ@ργιόλ@».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθετώντας δήθεν εκβιασμό, η καταγγελλόμενη για απάτη από πελάτισσες του Κέντρου ισχυρίστηκε πώς γνωρίζει τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο λέγοντας τα παιδιά μας πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο», για να καταλήξει επαναλαμβάνοντας τα ίδια της τα λόγια: «Θες λεφτά; Θες λεφτά;». Στη συνέχεια, ένας άνδρας πήρε το ακουστικό και άρχισε να βρίζει χυδαιότερα υιοθετώντας τον σκηνοθετημένο και ανυπόστατο εκβιασμό. «Θα έρθω να σε βρω εκεί που είσαι και θα σου κόψω τα πόδια. Θα σε βρω εγώ εκεί που είσαι»!

Η δημοσιογράφος της Ζούγκλας διατήρησε την ψυχραιμία της. Δεν παραφέρθηκε ούτε στιγμή. Υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για να το επιβεβαιώσουν.

Είναι φανερό πως τόσο η Αναστασία Κακαρίκου όσο και ο άνδρας, ο οποίος αναμίχθηκε, ανήκουν στη γνωστή συνομοταξία ανθρώπων που επιβιώνουν απειλώντας, εκφοβίζοντας, εξαπατώντας. Άνθρωποι χυδαίοι και επικίνδυνοι. Άνθρωποι του κοινού Ποινικού Δικαίου.

Σκηνοθετώντας άτεχνα και με χυδαίες εκφράσεις δήθεν εκβιασμό εκ μέρους της δημοσιογράφου της Ζούγκλας προσπάθησαν να ανατρέψουν την εικόνα που είχε σχηματιστεί από το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο το Κέντρο Αισθητικής εξαπατούσε συστηματικά πολίτες – θύματα.

Προφανώς και έχουμε στη διάθεση μας όλα όσα χρειάζονται για να στοιχειοθετηθεί, πέραν κάθε αμφιβολίας, η χυδαία επίθεση και ο εκφοβισμός δημοσιογράφου της Ζούγκλας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της. Πρόκειται για βάναυση παραβίαση κάθε κανόνα και κάθε κώδικα κοινωνικής συμπεριφοράς. Με λίγα λόγια, θα κινηθεί νομική διαδικασία κατά της κυρίας Αναστασίας Κακαρίκου και κατά όσων εκστόμισαν ύβρεις και απειλές εναντίον δημοσιογράφου, στήνοντας μάλιστα δήθεν εκβιασμό. Προφανώς, λοιπόν, η Ζούγκλα δεν θα αφήσει να περάσει έτσι η άθλια αυτή ιστορία, με επιχειρηματίες που δεν τιμούν το επάγγελμά τους, συμπεριφέρονται με χυδαίο και απαράδεκτο και κατάφωρα παράνομο τρόπο.

Η κυρία Κακαρίκου την επομένη, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, τηλεφώνησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και έπειτα από χαριεντισμούς της κακιάς ώρας του τύπου «έχουμε συναντηθεί σε πάρτι», εκστόμισε τη φράση « Α! Αυτή η κοπέλα μου ζήτησε 2.000 ευρώ», υπονοώντας πως η δημοσιογράφος της Ζούγκλας την εκβίασε.

Είναι προφανές ότι, η κυρία αυτή εισέπραξε την ενδεικνυόμενη απάντηση. Λίγο αργότερα και μετά τις 17:00 την Παρασκευή, επιχειρήσαμε να συνομιλήσουμε με την Αναστασία Κακαρίκου εκ νέου, δεδομένου ότι καταγράψαμε και νέα καταγγελία από πελάτισσα για τα έργα και τις ημέρες του περιβόητου αυτού κέντρου αισθητικής. Έπειτα από τρεις τουλάχιστον τηλεφωνικές κλήσεις, η συνομιλητής από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής προφασιζόταν συστηματικά πως δεν είναι η Αναστασία Κακαρίκου. Τελικά, κατέστη αδύνατη η όποια επικοινωνία με την εν λόγω κυρία.

Τα υπόλοιπα, βεβαίως, θα τα αναλάβει το νομικό τμήμα της Ζούγκλας. Όσο για τη δημοσιογραφική έρευνα αναφορικά με τις δραστηριότητες του Cosmedical Clinic Greece, θα υπάρξει και συνέχεια. Κυρίως, έπειτα από τη δήλωση της Αναστασίας Κακαρίκου πως εκεί γίνονται «θεραπείες» και πώς το Κέντρο είναι δηλωμένο στον Ιατρικό Σύλλογο.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης