Νέα καταγγελία για τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021, 17:01
Νέα καταγγελία για τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης

Λίγα 24ωρα πριν καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο 22χρονος φοιτητής από τη Νέα Σμύρνη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μία νέα καταγγελία από ακόμη μία κοπέλα τον φέρνει υπόλογο, αυτή τη φορά για απόπειρα βιασμού.

Έτσι, ο 22χρονος που βρίσκεται ήδη κατηγορούμενος για πλημμέλημα, καλείται να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος διάπραξης του αδικήματος  σε βαθμό κακουργήματος για  απόπειρα βιασμού.

 Η νέα  δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του νεαρού αφορά την επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχτηκε 22χρονη, στις 6 Αυγούστου του 2020,  από το φοιτητή, ο οποίος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, προσπάθησε να τη βιάσει.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας που εποπτεύει της έρευνας, απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές, ζητώντας να δώσει ανωμοτί κατάθεση ο 22χρονος φοιτητής και να απαντήσει σε όσα του καταλογίζει η κοπέλα.

Την Παρασκευή  πάντως δικάζεται από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας  ο  22χρονος που είχε συλληφθεί μετά από καταγγελίες ότι παρακολουθούσε νεαρές κοπέλες δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα. 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021, 17:01