Πέθανε από κορωνοϊό ο πρώην δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020, 17:32
Πέθανε από κορωνοϊό ο πρώην δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης

Μετά από μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό στην εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, έχασε σήμερα τη ζωή του ο πρώην δήμαρχος Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης.

Ο αγαπητός πρώην δήμαρχος του νησιού, στις αρχές Οκτωβρίου μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του (Διάβα Τρικάλων) για να παραστεί στην κηδεία της 90χρονης μητέρας του (η οποία επίσης πέθανε από κορωνοϊό) και αισθάνθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του. Υπεβλήθη σε διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό. 

Ο Χρήστος Βλαχογιάννης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας όπου διασωληνώθηκε και νοσηλεύτηκε για πολλές ημέρες στην εντατική.

Όπως μεταδίδει το naxostimes.gr, την είδηση έκανε γνωστή ο έπαρχος Πάρου κ. Μπίζας, ανακοινώνοντας ότι ο 66χρονος πρώην δήμαρχος Πάρου δεν άντεξε και τα ξημερώματα της Κυριακής 25/10 νικήθηκε από τον Covid-19. 

Το βιογραφικό του

Ο Χρήστος Βλαχογιάννης ήταν πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας. Υπηρέτησε ως δάσκαλος σε σχολεία της Πάρου από το 1978.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Δασκάλων / Νηπιαγωγών Πάρου – Αντιπάρου. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά κοινοτικός σύμβουλος το 1990 στην πρώην κοινότητα Μάρπησσας και διετέλεσε αντιπρόεδρος της κοινότητας μέχρι το 1998.

Εκλέχθηκε στις εκλογές του 2002 δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πάρου, ενώ υπήρξε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2003 έως τον Αύγουστο του 2007.

Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 διετέλεσε δήμαρχος Πάρου.

Πηγή: naxostimes.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020, 17:32