Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Εφραίμ από την Κάλυμνο απευθύνει η γνωστή φιλανθρωπική οργάνωση: «Παιδική Χαρά».

Στο μήνυμά της αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι μαζί βοηθάμε και κρατάμε στην ζωή τον μικρό Εφραίμ , που βρίσκεται εδώ και σχεδόν έναν χρόνο στην Αμερική και παλεύει να βγει νικητής !!!

Ο Εφραίμ πάσχει από κλειστό εκ γενετής έντερο και σύνδρομο Down. Γι’ αυτό και είναι μονόδρομος η θεραπεία του ακολουθεί στην Αμερική καθώς εδώ στην Ελλάδα οι γιατροί έχουν ως μόνη λύση την κωλοστομία, κάτι που ο Εφραίμ εξαιτίας του συνδρόμου και της νοητικής του κατάστασης δεν θα μπορέσει να δεχτεί, με καταστροφικά αποτελέσματα . Όπως μας μεταφέρουν οι γονείς του μικρούλη μας, η ζωή στην Αμερική είναι παρά πολύ δύσκολη … Μακάρι να μην χρειαζόταν να ήταν εκεί στην ξενιτιά , εντελώς μόνοι τους, αλλά στον τόπο τους, και ο πατήρ Βασίλειος στην ενορία του στον Άγιο Βασίλειο, αλλά η Βοστόνη είναι η μόνη ελπίδα του παιδιού τους να σωθεί !!!

Ο Εφραίμ έφυγε από την Ελλάδα με πρησμένη την κοιλιακή χώρα , με συνεχείς εμετούς και χωρίς να μπορεί να δεχτεί καν τροφή. Πλέον , με την βοήθεια των γιατρών του στο MASS GENERAL HOSPITAL είναι πολύ καλύτερα . Δυστυχώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πέρυσι και βοήθησαν την οικογένεια να φύγει για Βοστόνη τους φτάνουν μέχρι τον Δεκέμβριο . Η θεραπεία όμως είναι στη μέση … ο Εφραίμ χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο !!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜΑΚΟΥ, ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ !!! Για να τελειώσει την θεραπεία του ο μικρός μας μαχητής και να επιστρέψει στην Κάλυμνο τελείως καλά !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε στην ανάρτηση της Οργάνωσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης