Φωτογραφίες: Γιώργος Δαγαλάκης

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 2 Απριλίου, ο δεύτερος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Όθωνας Παπαδόπουλος, προκειμένου να έχει μια πρώτη συνάντηση με την κατηγορούμενη και να ενημερωθεί αναλυτικότερα για την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκ Θεσσαλονίκης προερχόμενος δικηγόρος, συνομίλησε για αρκετή ώρα στα κρατητήρια με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, και εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ, δέχθηκε να κάνει ορισμένες  δηλώσεις για την υπόθεση. Αφού τόνισε ότι η πελάτης του εξακολουθεί να δηλώνει αθώα, αρνούμενη τις κατηγορίες που της αποδίδονται, χαρακτήρισε ελλειπές το υπάρχον μέχρι στιγμής υλικό της δικογραφίας, και προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις τη Δευτέρα, όταν και θα απολογηθεί η κατηγορούμενη. 

«Η εντολέας μου βρίσκεται σε κατάσταση ταραχής και σύγχυσης. Έχουμε κάποιες υποψίες για το τι συνέβη και όλα αυτά θα τα ερευνήσουμε ενόψει της απολογίας της. Η ίδια θεωρεί ότι είναι μόνη της στον αγώνα που κάνει για να βρει ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα. Παλεύω μόνη μου, μου είπε χαρακτηριστικά κι αυτό επιδέχεται πολλές ερμηνείες», τόνισε αρχικά ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος λίγα λεπτά μετά τη συνάντησή του με την κατηγορούμενη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, εξακολουθεί να δηλώνει αθώα για τις πράξεις που της αποδίδονται λέγοντας χαρακτηριστικά: 
«Η θέση της εντολέως μου είναι ότι εξακολουθεί να αρνείται την ενοχή της, ούτε δέχεται την κατηγορία που της αποδίδεται. Βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Υπάρχουν ακόμη κάποια υπό διερεύνηση πράγματα, θα ανακύψουν ακόμη περισσότερα στοιχεία μέχρι τη  Δευτέρα. Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού, είτε μετά, με λάθος διάβασμα των τοξικολογικών εξετάσεων και των αναλύσεων. Βέβαια είναι έγκυρες οι τοξικολογικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα τους και δεν τις αμφισβητεί η Ρούλα Πισπιρίγκου όμως κάνει λόγο για κάτι που είναι μπροστά μας και δεν το έχουμε δει ακόμα».
Σε ότι αφορά την ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης φερόμενης ως δράστη ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή. Θεωρεί ότι σαν μάνα που έχει χάσει το παιδί της θα έπρεπε να εισπράττει συμπαράσταση και όχι τις κατηγορίες που εκτοξεύονται σε βάρος της. Είναι μόνη της στον αγώνα αυτό για να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με το καταστροφικό αποτέλεσμα».

Τέλος σε ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με όσα ειπώθηκαν για τις συνθήκες κράτησης της στη ΓΑΔΑ  ο Όθωνας Παπαδόπουλος επισήμανε: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με την κράτηση της. Πιθανώς να έχουμε κάποιες εκπλήξεις την Δευτέρα. Μέχρι τώρα το υλικό της δικογραφίας είναι ελλειπές ακόμα και για την κατηγορούμενη».

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης